Dalibor Volaš se vrača v slovensko prvo ligo. Po krajši epizodi na Nizozemskem in Poljskem bo 31-letni Koprčan odslej branil barve Krškega.

Volaš je nazadnje bil član poljskega drugoligaša GKS Katowice, s katerim pa se je konec avgusta sporazumno razšel in tako postal prost igralec. Primorec  je v slovenski prvi ligi doslej igral za Koper, Maribor, Nafto in Celje in skupaj zbral 213 prvoligaških nastopov ter zabil 86 zadetkov. Nekdanji reprezentant mlade slovenske reprezentance bo tako nedvomno dobrodošla pridobitev za napadalni del ekipe Krškega, ki je v dosedanjem delu prvenstva v sedmih krogih zabila vsega štirikrat, od tega samo v enem primeru iz igre.

“Veselim se prihoda v Krško, s svojimi izkušnjami in energijo bom skušal tej mladi ekipi pomagati do zmag. Poznam trenerja Šćulca in njegov način dela, kar je bil eden glavnih razlogov za moj prihod v Krško,” je ob predstavitvi dejal visokorasli napadalec, ki bo ekipi Krškega na voljo že to soboto, ko na stadion Matije Gubca prihaja Maribor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…