Sredi tedna smo poročali, da bo Denis Kramar kariero nadaljeval v daljni Avstraliji. Ob precejšnjih težavah s poškodbami so Prleka angažirali pri Perth Gloryju, vodilni ekipi avstralskega državnega prvenstva, nekdanji član Rudarja, Šmartnega in Mure pa je danes že debitiral in ob tem dosegel tudi zadetek, še pred tem pa storil prekršek za najstrožjo kazen.


Perth je na domačem igrišču pred 12 tisoč gledalci gostil Sydney FV, Kramar pa je v igro vstopil v drugi minuti nadaljevanja, ko so gostje vodili z 0:1. Debi se za nogometaša, ki je bil nazadnje član B ekipe španskega Getafeja, ni pričel najbolje, saj so gostje vodstvo povišali po strelu z bele točke, potem ko je prekršek za najstrožjo kazen po lastni neumnosti storil prav Kramar in ob tem tudi porumenel. Domači so šest minut zatem vseeno znižali zaostanek, 23-letni branilec se je za prekršek odkupil z zadetkom za 1:2, potem ko je izkoristil zmedo v kazenskem prostoru Sydneyja. Zmaga je vseeno odšla v Sydney, saj so gostje v 89. minuti potrdili zmago z novim zadetkom.

Obračun se je sicer zaključil s kar tremi izključitvami. Že sredi prvega polčasa sta si v lase skočila Djulbić in Faty, v 71. minuti pa je bil pri gostih izključen še Petković, a domači vseeno niso zmogli izkoristiti številčne premoči.

Prekršek za enajstmetrovko in zadetek Denisa Kramarja

https://www.youtube.com/watch?v=CDWjACepEqQ#t=45

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Želeli so si Mudrinskega, pripeljali bodo Matka

V taboru celjskega prvoligaša so letošnjo sezono začeli precej medlo in šele včeraj, v pet…