Pred dnevi smo že pisali, da bo Dejan Đermanović, ki se je kmalu po začetku priprav na nadaljevanje sezone razšel z ljubljansko Olimpijo, preselil v sarajevski Željezničar. Ljubljančan bo prenovljeni zasedbi kluba z Grbavice skušal pomagati splezati višje od šestega mesta, a ne bo edini Slovenec v prestolnici Bosne in Hercegovine.


V taboru FK Sarajeva, aktualnem državnem prvaku, so danes kot četrtega zimskega novinca predstavili Denisa Kramarja. Prlek se je v Sarejevu dokazoval na enotedenski preizkušnji, na kateri je zadovoljil pričakovanja trenerskega štaba, ki ga vodi Miodrag Ješić, in vodstva kluba, s katerim je sklenil dveinpolletni dogovor. “Vesel sem, ker sem podpisal pogodbo s Sarajevom. Klub dobro poznam, zagotovo gre za največji klub v Bosni in Hercegovini ter nov izziv v moji karieri. Minuli dnevi, ko sem se dokazoval na preizkušnji, so šli hitro mimo in navajam se na odlično ekipo Sarajeva. Treningi so odlični in všeč mi je delo trenerskega štaba. Verjamem, da ima klub dovolj moči, da izpolni svoje cilje in vesel sem, da bom lahko pomagal pri tem,” je dejal nekdanji nogometaš velenjskega Rudarja in Mure 05, ki je pri 24 letih zamenjal že lepo število klubov.

Branilec, ki lahko igra na položaju v osrčju ali na levi strani obrambe, je igral za poljski Widzew Lodž, ciprski Enosis Neon, španski Getafe B in avstralski Perth Glory. Sarajevo se pred nadaljevanjem sezone nahaja na petem mestu lestvice, s šestimi točkami zaostanka za vodilno Slobodo iz Tuzle.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Trojna obramba nekdanjega zmaja, ki blesti v ZDA

Že več kot tri leta so minila od kar je Aljaž Ivačič zapustil Olimpijo in se podal v ZDA n…