Na današnji tekmi prve japonske lige med ekipama Shimizu S-Pulse in Nagoya se je odlično odrezal naš reprezentančni napadalec Milivoje Novakovič. Za svojo ekipo, Shimizu S-Pulse, je dosegel en zadetek, vpleten pa je bil še v drugi zadetek. Tega so si nogometaši Nagoye dali kar sami, ko je žogo v lastno mrežo poslal Kawamata.


Naš reprezentant je bil prvič uspešen v 30. minuti, ko je izkoristil odlično globinsko podajo svojega soigralca in brez večjih težav ukanil še nasprotnega vratarja. Drugi zadetek je padel v 60. minuti, ko je žogo po visoki podaji “Nova” malce usmeril vstran, Kawamata pa je s prsmi žogo preusmeril v lastno mrežo. Tekma se je končala z rezultatom 2:2, tako da je naš reprezentant prispeval levji delež za neodločen rezultat svoje ekipe in pomembne točke za obstanek v prvi japonski ligi.

Danes je bil na delu še en naš nogometaš in sicer Zlatan Ljubljankič, ki je za moštvo Omiya Ardija odigral celotno srečanje. Slednji niso bili uspešni, saj so na domačem igrišču z 1:2 izgubili z ekipo Kashiwa Reysol.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Po zahvali navijačem Oblak pred podpisom nove pogodbe?

Jan Oblak je v tej sezoni prišel na tretje mesto lestvice tujcev po številu nastopov za At…