Denis Kramar je pred dnevi po dobrem letu in po izteku pogodbe zapustil vrste španskega Getafeja. Prlek, ki je do pogodbe prišel po uspešno opravljeni preizkušnji, se do članskega dresa ni uspel prebiti, v tretji ligi je odigral trinajst tekem.


Nekdanji nogometaš velenjskega Rudarja, Mure 05, poljskega Widzewa iz Lodza in ciprskega Paralimnija se bo odslej preizkušal v daljni Avstraliji. Iz tamkajšnjega prvoligaša so namreč sporočili, da bo v bodoče član Perth Gloryja, vodilnega moštva A-League. 23-letni branilec je vsaj za zdaj predviden kot nadomestilo za poškodovane nogometaše in za krajši čas, saj so na listi poškodovanih Youssouff Hersi, Chris Harold, Diogo Ferreira and Mitch Nichols Read.

“Odlično je biti tukaj v Perthu, pred tem še nikoli nisem bil v Avstraliji, zato že stremim k temu, da iz te priložnosti iztržim največ kar se da,” je za klubsko spletno stran dejal Kramar, z doslej prikazanim pa je bil zadovoljen tudi trener Kenny Lowe, ki je obenem še dejal, da bi lahko Slovenec v klubu ostal tudi za daljše časovno obdobje, če se bo seveda izkazal.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Iličić brez prihodnosti v Atalanti, kam se seli naprej?

Pri lanskemu udeležencu Lige Prvakov, Atalanti BC, se odrekajo precejšnjemu številu nogome…