Po včerajšnjem hudem nalivu, ki je prekinil večerne tekme, so danes naši nogometaši na prvenstvu miniEURO odigrali srečanje z ekipo Moldavije. Jutri naše čaka še nadaljevanje tekme proti Italijanom. Srečanje se bo pričelo ob 8.30.


SLOVENIJA – MOLDAVIJA 5:2 (1:0)
Zorko 4′, Karnet 24′, 33′, Rogač 36′, Kandare 37′; Luca 28′, Iepureanu 38′

Danes so slovenski malonogometni reprezentanti vendarle slavili, saj so premagali Moldavce. Najprej je v 4. minuti zadel Darko Zorko, ki si je nato lažje poškodoval roko, a je čez nekaj minut ponovno lahko zaigral. Novinec Marko Karnet iz vrst KMN Videm je zadel kar dvakrat, prvič v 24. minuti, drugič v 33. minuti. Med strelce se je v 37. minuti vpisal tudi Jure Kandare, ki je že tretjič na evropskem prvenstvu v malem nogometu, z zadetkom pa se je v 36. minuti dokazal tudi novinec Matej Rogač. Za Moldavce sta slovensko mrežo zatresla Stanislav Luca v 28. minuti in Serghei Iepureanu v 38. minuti. Slovenija je tokrat igrala veliko bolje kot na tekmi z Madžarsko in dokazala, da je močna ekipa.

Slovenci igrajo jutri ob 8.30. uri drugi polčas prekinjene tekme z Italijo. Če želijo napredovati iz skupine v nadaljnji del tekmovanja, morajo zmagati ali vsaj igrati neodločeno. Prenos preostanka tekme bo na naši spletni strani www.slomalinogomet.si.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor z Armenci, Domžale proti Luksemburžanom

Žreb v Nyon-u je določil, da bosta Maribor in Domžale prvo tekmo odigrala na domačih tleh.…