Našim nogometašem je uspelo! Kljub porazu na prvi tekmi proti ekipi Madžarske, so v drugih dveh tekmah skupinskega dela miniEURO 2015 strnili vrste in premagali tako Moldavce, kakor tudi reprezentanco Italije.


Srečko Kovačec pravi, da tekma ni bila lahka: “Vsaka tekma, ki se igra v dveh delih, ni lahka. Drugi polčas proti Italiji smo igrali zelo dobro, na začetku je bilo še toliko težje, ker smo igrali z igralcem manj. Pričakovala se je zmaga in vse se je izšlo, kot smo si želeli.

Novinec Marko Karnet, ki je bil strelec na današnji in včerajšnji tekmi, je vesel za vsako minuto, ki mu jo selektor nameni na igrišču: “Za nas ta zmaga in napredovanje v osmino finala pomeni še dodaten motiv in gremo sedaj tekmo po tekmo. S temi krasnimi navijači nam bo to uspelo.”

Nogometaši pa vsem navijačem sporočajo: “Vsi igralci se zahvaljujejo predanim navijačem, ki so tukaj v Vrsarju že od samega začetka in prihajajo na tekme v vsakem vremenu, velika hvala pa tudi vsem tistim, ki spremljajo Slovenijo prek malih ekranov. Zaradi vas smo močnejši.

Tekma osmine finala bo 16. uri, prenos v živo bo na drugem programu Sport Kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Omladič namignil na vrnitev?

Nik Omladič je na svojem Instagram profilu, z zanimivo objavo na svojem story-u morda že n…