Pred našimi nogometaši je bila danes ob deveti uri zjutraj tekma proti reprezentanci Romunije. Tekma je bila ponovitev lanskega finala, kjer so Romuni slavili z 2:1 in se veselili naslova prvakov. Včeraj so naši nogometaši v osmini finala premagali Slovake.


Vrsar (HR), miniEURO 2015, četrfinalna tekma
SLOVENIJA – ROMUNIJA 1:4 (1:1)
Karnet 9′; Constantin 4′, avtogol 24′, Radu 27′, Sebastian 29′

Na stadionu v Vrsarju se je tokrat spet zbralo veliko število slovenskih navijačev, ki so skozi celotno tekmo spodbujali naše nogometaše. Napadalneje so v tekmo krenili gostje, ki so že v drugi minuti poskusili z roba kazenskega prostora, a je žoga poletela preko vrat. Pol minute kasneje je Kandare pokazal, da tudi naši nogometaši ne bodo spustili Romunom, da razvijejo svojo igro. Že nekaj minut kasneje je Marko Karnet presenetil nasprotnike in rezultat izenačil. Takšen je ostal vse do konca polčasa.

V nadaljevanju pa so Romuni pokazali zakaj so ponovno nesporni favoriti za ubranitev naslova prvakov. V 24. minuti so si naši nogometaši zabili avtogol, ki je Romunom dal krila. Le tri minute kasneje je Radu povišal rezultat na dva zadetka razlike. Končni rezultat 1:4 pa je postavil Sebastian v 29. minuti srečanja. Slovenija je tako postala peta najmočnejša evropska država v malem nogometu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor z zmago začel priprave, zadel povratnik

Mariborčani so v Avstriji odigrali prvo pripravljalno tekmo in proti ekipi Kalsdorfa vpisa…