Včerajšnja zmaga proti selekciji Moldavije je v vrstah naših nogometašev pustila upanje na nadaljevanje prvenstva tudi v izločilnih bojih miniEURA 2015. Jure Kandare je povedal, da so se fantje odločili za drugačno igro in se bolj osredotočili na sredino: “Dogovorili smo se, da se bomo postavili bolj na sredino ter pametno čakali na protinapade, kar nam je tudi uspelo.


Darko Zorko, strelec prvega zadetka, ve da fante čaka še ena težka tekma. “Ta zmaga pomeni, da moramo igrati vsaj neodločeno, saj mislim, da bi nam to prineslo napredovanje iz skupine,” je svoje misli strnil Zorko.

Trener Brane Kerčmar je z igro svojih varovancev zadovoljen: “Fantom sem že pred tekmo rekel, da je čas za zadetke in ko bomo dali prvi zadetek, se nam bo odprlo in res se nam je.

Naši nogometaši bodo čez nekaj minut pričeli s tekmo proti Italiji, kjer bo odigran le drugi polčas. Tekmo je prekinil močan naliv, po prvem delu pa je bil rezultat 0:0. Tekmo boste lahko spremljali na spletni strani www.slomalinogomet.si.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor z Armenci, Domžale proti Luksemburžanom

Žreb v Nyon-u je določil, da bosta Maribor in Domžale prvo tekmo odigrala na domačih tleh.…