Slovenci so v tekmi osmine finala v zadnji minuti premagali Slovake z 2:1 in si tako zagotovili napredovanje v četrtfinale. Andrej Rebernik je z leve strani s strelom izven kazenskega prostora premagal slovaškega vratarja in poskrbel za slavje Slovenije.


Trener Branko Kerčmar je na svoje varovance ponosen: “V Sloveniji je veliko boljših igralcev, kot so tile fantje, vendar tako srce, kot ga imajo, kako se borijo za ta dres Slovenije, vsa čast. Nimam pravih besed za to.

Od tistega zadetka naprej smo igrali tako, kot smo se zmenili, veliko priložnosti sicer nismo znali izkoristiti, a na koncu se nam je izplačalo“, je o današnji težki tekmi povedal strelec zmagovitega zadetka Andrej Rebernik. Da se kot novinec v ekipi dobro počuti, je potrdil tudi sam: “Klapa smo, to je to. Fantje so me zelo dobro sprejeli, počutim se dobro in to se pozna tudi na igrišču.”

Četrtfinalno tekmo jutri Slovenci igrajo ob 9. uri proti štirikratnim evropskim prvakom Romunom. Prenos v živo bo na 2. programu Sport Kluba ali na spletni strani www.slomalinogomet.si.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milošević bo prevzel Olimpijo

Kot poroča portal Direktno. bo Savo Milošević prevzel vodenje ljubljanske Olimpije. Bivši …