Josip Iličić je imel za sabo že boljše tedne. Na Katančevo nepovabilo za tekmi s Švico in Litvo se je odzval s košarico in odločitvijo, da pod vodstvom Ljubljančana ne bo več igral, pred dnevi si je v tekmi z Napolijem nakopal še klubske težave.


Že včeraj smo poročali, da je moral Gorenjec na zagovor k vodstvu kluba, potem ko je po zamenjavi na žvižge navijačev odgovoril z gesto proti tribunam, s prstom na ustih. Italijanski mediji poročajo, da je bil nekdanji član Interblocka, Maribora in Palerma že denarno kaznovan, višina le-te sicer ni znana, obenem pa mu je vodstvo predlagalo še, naj se javno opravičili navijačem. Kot poročajo na spletni strani RTV Slovenija so “zamere” očitno že pozabljene, saj se je Iličić včeraj že fotografiral z nekaterimi navijači in jim delil avtograme.

Kljub vsemu možnost januarskega odhoda iz vrst vijoličastih ostaja odprta, po pisanju italijanske sedme sile naj bi se za Kranjčana ogreli pri AC Milanu, pri katerih naj bi za njegov prihod navijal predvsem podpredsednik Adriano Galliani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rožman: Ni izgovorov

Jutri nogometaše Rijeke čaka polfinalni obračun v hrvaškem pokalu. Na klopi hrvaškega prvo…