Včeraj smo vam že postregli z natančno izvedenim prostim strelom Sare Makovec, ki je z zadetkom v mreži Francije slovenski kadetski reprezentanci priigrala odmeven skalp in končno sedmo mesto na Turnirju narodov, v sklopu katerega so Slovenke kot edine odščipnile točko zmagovalkam Američankam.


Nogometašice se medtem že pripravljajo na tekme državnega prvenstva, ki se bo nadaljevalo na praznični torek, pred tem pa vam lahko pokažemo še eno mojstrovino. Pod njo se je v sredo, v tekmi Ajdovščine in Maribora, podpisala Zala Kuštrin, ki je v mrežo vijolic pospravila dva zadetka. Enega od njih je dosegla na imeniten način, po tem ko je sijajno izvedla prosti strel z desne strani igrišča in zadela v bližnji kot gostujočega gola.

Kot smo že poročali, so Ajdovke po zaostanku dveh zadetkov že sredi prvega polčasa prišle do izenačenja, a so Mariborčanke v uvodu drugega polčasa zabile dvakrat in prišle do treh točk.

Kuštrin | Ajdovščina : Maribor (ČL)

Izjemen zadetek Zale Kuštrin s prostega strela na tekmi z Mariborom v 1. SŽNL. ⚽💣👀🔥Za več videoposnetkov obiščite naš YouTube kanal na spodnji povezavi :)https://www.youtube.com/channel/UCi8bVWP_BnZNSu0tL-kF4Xg#golazo #hčereburje #wajdušna #SŽNL

Objavil/a Dekleta ND Primorje Ajdovščina dne 27. april 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Evrogol Mateje Zver dovolj le za točko

V ligi prvakinj so nogometašice St. Pöltna zapravile priložnost, da zmanjšajo zaostanek za…