V nedeljo, po derbiju SŽNL med Olimpijo in Pomurjem, ki so ga z izidom 1:3 dobile Beltinčanke, smo poročali, da so zmajčice ostale brez trenerja. Kot smo tedaj zapisali, je poraz stal službe Samirja Škrgića, a je zdaj že nekdanji strateg Ljubljančank ponudil svojo plat zgodbe.


Škrgić, ki je poleti, po koncu minule sezone, na ljubljanski klopi zamenjal Milana Petrovića, je za SNPortal pojasnil, da je odstopil z mesta trenerja, kar bi skupaj s pomočnikom Marinkovićem storil v vsakem primeru, ne glede na razplet nedeljskega dvoboja. “Zanikam bilo kakršna namigovanja, da sva s Sašom Marinkovićem, ki je opravljal vlogo pomočnika trenerja, izgubila službo zaradi slabega rezultata v tekmi s Pomurjem. V minulem tednu sva sklenila, da ne glede na rezultat v nedeljskem derbiju zaradi nekaterih stvari, ki nikakor ne spadajo k promociji ženskega nogometa, odideva iz kluba,” nam je v kratki izjavi pojasnil Škrgić.

V ljubljanskem klubu so v izjavi za javnost že v nedeljo zapisali, da so se s trenerjem razšli na sporazumen način in da bo Škrgić nadaljeval z delom na mestu klubskega sekretarja, a nam 44-letnik potrdil, da je odstopil z vseh klubskih funkcij.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Prepričljiva zmaga v Skopju

Slovenska ženska nogometna reprezentanca je danes, ob 15.00 uri, gostovala v Makedoniji. S…