Spomladanski del Slovenske ženske nogometne lige se bo s tekmami dvanajstega kroga pričel šele čez dober mesec. Dekleta imajo tako še precej časa, da pred zaključnimi devetimi dejanji sezone izpilijo svojo pripravljenost in formo.


To velja tudi za nogometašice beltinškega Pomurja, ki so s pripravami na spomladanski del sezone pričele v začetku meseca, a so že pred tem vadile v sklopu tekmovanja v zimski ligi. Beltinčanke bodo skušale spomladi še četrtič zapored osvojiti dvojno krono, zato se tudi v pripravljalnem obdobju ozirajo po zahtevnih tekmicah. Pred dnevi so se varovanke trenerja Bojana Jančarja v Lendavi pomerile z madžarskim Ferencvarošem, jutri pa Pomurke odhajajo na Češko, kjer bodo v treh dneh odigrali tri zahtevna srečanja.

V Starem Mestu, na jugovzhodu države, se bodo v petek ob 17. uri s tretjeuvrščeno ekipo češke lige 1. FC Slovacko, nakar se bo zasedba preselila v češko prestolnico. V soboto opoldne jih čaka srečanje z vodilno ekipo lige SK Slavia Praga, dan kasneje pa se bodo Pomurke udarile še z drugouvrščeno ekipo AC Sparta Praga.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantke na priprave v Turčijo, tam jih čakajo tri tekme

Slovenka ženska nogometna reprezentanca se bo v drugi polovici meseca zbrala na prvi delov…