Novonastala ŽNK Olimpija še naprej krepi svoje vrste. Ljubljanski klub, ki po štirih krogih z dvema zmagama ter remijem in porazom zaseda peto mesto ligaške razpredelnice, je danes uspel registrirati še eno zanimivo tujko.


Po Moiri Murić, ki jo lahko glede na dolgi staž praktično že razglasimo za Slovenko, Dejani Boškan, Ivoni Pejić in Mihaeli Pavlek se je v vrste zmajčič preselila še Jelena Čubrilo. Enaindvajsetletna napadalka ima kljub mladosti za sabo že zanimivo nogometno pot. Kariero je pričela v Lazarevcu, bila med leti 2010 in 2014 članica Spartaka, s petimi naslovi državnih prvakinj najtrofejnejšega srbskega kluba, v pretekli sezoni pa je bila članica grške Amazanes Drame. Poleti je okrepila vrste hrvaškega Osijeka, ki pa je v kvalifikacij za Ligo prvakinj, v katerih je Čubrilo zaigrala na vseh treh tekmah, zasedel zgolj tretje mesto in ostal brez napredovanja. Tako je članica srbske izbrane vrste, ki je v zadnjih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo na devetih tekmah dosegla tri zadetke, nov izziv našla v slovenski prestolnici.

Ob tem dodajmo še vest, da v ljubljanskem prvoligašu še vedno čakajo tudi na registracijo Laure Škvorc, ki je nazadnje igrala za zagrebški Dinamo Maksimir.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenke z visoko zmago nad južnimi sosedami

Slovenska ženska reprezentanca je sezono zaključila z visoko zmago nad Hrvaticami. Na prij…