Že pred dnevi smo pisali, da so beltinško zasedbo v zimskem prestopnem roku zapustile še tri igralke, ki so jeseni nosile pomemben delež. Ob Dominiki Čonč je vrste aktualnih prvakinj zapustil tudi srbski dvojec – Ljiljana Gardijan in Biljana Bradić. Reprezentančna napadalka je bila s 23 zadetki tudi četrta strelka državnega prvenstva.


Nastale luknje so v Beltincih zapolnili z lastnimi igralkami, Sara Belcl, Urška Kozar, Nika Nemec, Staša Titan ter Kaja in Mihaela Horvat so jeseni igrale za Maribor. S tem pa se prestopne aktivnosti Pomurja še niso zaključile. Dres Pomurja sta si v minulih dneh že nadeli branilka Natalia Naumoff in vratarka Viktorija Doneva, ki sta Beltinčankam pomagali do zmage na futsal turnirju v avstrijskem Fohnsdorfu. “Papirji z Donevo in Naumoff so podpisani in v kolikor ne bo vmes posegla višja sila, bosta spomladi igrali v Pomurju,” je prihod makedonskih reprezentantk za SNPortal potrdil Štefan Kozic, direktor beltinškega kluba. Makedonki sta bili nazadnje članici skopskega Dragona, v dresu katerega sta se v minuli sezoni veselili naslova državnih prvakinj in poleti igrali tudi kvalifikacije lige prvakinj.

V Pomurje pa bi se lahko preselila tudi Špela Fras. O obetavni vratarki smo v preteklosti na naših straneh že poročali, saj je sedemnajstletnica blestela na futsal igriščih, med vratnicama ženske selekcije KMN Slovenske gorice. Frasova je včeraj, ko so Beltinčanke prvič trenirale tudi tudi na prostem, že vadila z (očitno bodočimi) soigralkami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Evrogol Mateje Zver v 118. minuti za uvrstitev v Ligo prvakinj

Slovenske predstavnice v Ligi prvakinj so po pravilu že prava redkost, a letos bomo tam sp…