OLIMPIJA – DOMŽALE (Stožice, 20.15)


29 dni je minilo, odkar se je odvil zadnji derbi Ljubljanske kotline. V Športnem Parku Domžale je Olimpija gladko slavila z 2-0, danes pa se bodo gostje iz Domžal vrnili za povračilo. A ne bo lahko, Olimpija je v zadnjem krogu z borbeno predstavo slavila proti Celju in se prebila na visoko tretje mesto v prvenstvu, to pa je njihova druga domača tekma od treh v nizu.

Tudi Savo Milošević ve, da domače tekme prinašajo večjo možnost za ugoden rezultat: “To je za nas vsekakor dobra novica, sploh zato, ker je predvsem doma mladim lažje igrati. No, tako mladim kot vsem drugim, saj smo v Stožicah doslej vse tekme odigrali zelo dobro, tudi tisto s Koprom, ki smo jo sicer izgubili. Ekipa se doma počuti dobro, samozavestno.” Zaradi kartonov bo manjkal Michael Pavlović, ne bo niti kapetana Timija Maxa Elšnika, na levem boku pa bi utegnil debitirati šele 19-letni Maj Fogec.

Domžale so po dveh porazih končno lažje zadihale, saj so v soboto na lokalnem derbiju porazile zadnjeuvrščene Radomlje. A za ekipo, ki je v spomladanskem delu lanske sezone igrala izvrstno, zgolj zmaga tu in tam ne pomeni dovolj. Odlično se je na debiju v prvi enajsterici z zadetkom predstavil novinec Dejan Georgijević, z nedotaknjeno mrežo pa se je šele drugič v tej sezoni pohvalil vratar Ajdin Mulalić, ki pričakuje težko tekmo v Stožicah: “Tokrat nas čaka Olimpija, vedno zahteven nasprotnik, a želimo si uspešno nadaljevati. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da pridemo do novih treh točk in tako vendarle povežemo zmagi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jure Vitulič
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Murin ključni člen potrjeno odsoten do spomladi

Potem ko si lanskega spomladanskega dela skoraj ni bilo mogoče predstavljati brez Luke Bob…