Zavrč, ki bo v prihodnji sezoni prvič zaigral med prvoligaši, je danes tudi uradno potrdil imena treh novincev. Vsi trije prihajajo iz Hrvaške in sicer gre za Maria Brlečića, Josipa Fučka in Matijo Kovačića, vsi trije so v klub prišli brez plačila odškodnine. Obenem pa je klub dobil tudi novega predsednika, dolgoletni predsednik Roman Vuk se je namreč zaradi preobremenjenosti umaknil s položaja in položaj prepustil Silvu Šterbalu, ki je sicer zaposlen tudi v podjetju bratov Romana in Mirana Vuk RM Vuk. Kot so sporočili iz kluba, pa bo Zavrč tudi pod vodstvom novega predsednika sledil začrtanim smernicam in viziji.


Pa še k novim obrazom, prihod Maria Brlečića je bil sicer znan že nekaj časa. 24-letni vezist je bil nazadnje član Splita, pred tem pa je bil član prvoligašev iz Varaždina in Zaprešića. Josipa Fučka se je v povezavi z Zavrčem omenjalo že nekaj časa, 28-letni napadalec je bil pred leti v dresu Lučkega tudi prvi strelec 2. hrvaške lige, jesenski del minule sezone je kot posojen nogometaš Splita igral v dresu drugoligaša Zeline, kjer se je trikrat vpisal med strelce, v drugem delu sezone pa je za Split odigral dve tekmi. Fuček pa ima tudi že izkušnje iz tujine, saj je v lanski sezoni nastopal za avstrijskega drugoliša Hartberg. Tretji novinec v vrstah Zavrča pa je vratar, 19-letni Matija Kovačić je bil član mladinske ekipe koprivniškega Slaven Belupa.

Seznam prihodov pa s tem še ni zaključen, preostali novinci naj bi bili prestavljeni do torka, moštvo trenerja Viktorja Trenevskega  pa bo s pripravami začelo 11. junija.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Brez zmagovalca v Kopru

    Derbi 18. kroga v Prvi ligi Telemach je gledalcem ponudil pravo goliado. Na tekmi Koper-Ma…
  • Visoka zmaga Domžal

    Prvi obračun današnjega dne se je pričel ob 15. uri v Kidričevem. V 18. krogu Prve lige Te…
  • Celjani potrdili vlogo favorita

    Uvodni decembrski dnevi so v novem tednu prinesli nadaljevanje najmočnejšega slovenskega d…
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez zmagovalca v Kopru

Derbi 18. kroga v Prvi ligi Telemach je gledalcem ponudil pravo goliado. Na tekmi Koper-Ma…