Uvodna tekma nove sezone Prve Lige Telekom Slovenije ni pretirano navdušila maloštevilnih gledalcev, ki so se v hladnem in deževnem julijskem popoldnevu zbrali na Mestnem stadionu ob Jezeru. Domači igralci so bili večji del srečanja boljši tekmec na igrišču, na odmor odšli z zasluženim vodstvom, ki jim ga je priskrbel novinec v moštvu Dominik Glavina. V nadaljevanju so, namesto da bi iskali drugi zadetek, postajali vse bolj ležerni, kar so gostje iz Krškega izkoristili ter z ‘evrogolom’ Dangubića rezultat izenačili.


Domači strateg Slobodan Krčmarević s končnim rezultatom ni bil najbolj zadovoljen: ”Na premieri smo pričakovali vse tri točke. V tekmo smo šli dobro, odigrali dober prvi polčas, v katerem smo zamudili priložnost, da bi tekmo odločili v našo korist. V drugem polčasu, kar je normalno, je prišlo do padca v igri, ekipa Krškega pa je to izkoristila z izrednim ‘evrogolom’. Zatem smo imeli še svoje priložnosti, predvsem Vručina, ki bi nam na samem koncu lahko prinesel zmago. Vendar kot pravim, to je nogomet, če ne izkoristiš svojih priložnosti, te na koncu doleti kazen.”

Razloge za padec igre v drugem polčasu je videl predvsem v slabši fizični pripravljenosti nekaterih igralcev: ”Od mojega prihoda sta minila šele dva tedna, tako da je bilo formiranje ekipe oteženo. Vidi se, da določeni igralci niso najboljše fizično pripravljeni, zato smo morali kalkulirati z njihovimi močmi. Prav tako nismo imeli najboljših rešitev na klopi, saj vsi igralci še niso na potrebni fizični pripravljenosti.”

”V Mariboru nas čaka težka tekma, saj odhajamo k eni najmočnejših ekip v državi. Tja grem k svojima prijateljema, Zahoviču in Milaniču, mojima soigralcema iz Partizana, s katerima smo skupaj nosili črno-beli dres. To bo tudi lepa priložnost, da se znova srečamo,” je o naslednji tekmi, ko knape čaka dvoboj z vijolicami, dejal domači strateg Krčmarević.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …