Velenjčani so se po krizi v začetku spomladanskega dela sezone uspeli pobrati. Po skalpu Celja in Maribora, je oslabljena četa trenerja Jerneja Javornika v Zavrču sicer prišla le do točke, v prihajajoči preizkušnji z Radomljani pa želijo knapi točkovno zbirko obogatiti s polnim izplenom.


“Pred sredino tekmo z Radomljami je prva misel ta, da jim vrnemo za nesrečen poraz z uvoda spomladanskega dela sezone. Ekipa bo kompletna, zato bo konkurenca močnejša. Najprej se bomo odpočili, nato pa pripravili na tekmo, v kateri nas zanimajo le tri točke,” je že po petkovi preizkušnji v Zavrču dejal velenjski strateg Jernej Javornik, ki je v Halozah pogrešal tri pomembne adute, saj zaradi prepovedi igranja Ivan Knezović, Denis Klinar in Nemanja Stjepanović niso imeli pravice nastopa. Trojica se vrača v kader, Javornik pa lahko z izjemo poškodovanega Leona Črnčiča, ki je že zaključil z letošnjo sezono, računa vse moči. Na priložnost čaka tudi Milan Kocić, ki deli podobno mnenje kot trener. “Po manjši krizi smo ujeli pravo formo in že v sredo bomo naredili vse, da se Radomljam maščujemo za poraz na zadnji medsebojni tekmi,” je za klubsko spletno stran dejal Primorec, ki je v letošnji sezoni za knape odigral petindvajset ligaških tekem, kar štirinajstkrat pa je v igro vstopil s klopi.

Vsi trije medsebojni obračuni knapov in mlinarjev so bili precej tesni, potem ko so jeseni obakrat slavili Velenjčani, pa so Radomljani v uvodnem spomladanskem krogu doživeli hladen tuš v domžalskem Športnem parku, ko je Enis Đurković z uspešno izvedeno enajstmetrovko tri točke priigral Radomljanom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Želeli so si Mudrinskega, pripeljali bodo Matka

V taboru celjskega prvoligaša so letošnjo sezono začeli precej medlo in šele včeraj, v pet…