Uvodni obračun 25. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Zavrčem in Radomljami je pripadel domačim. Edini zadetek na srečanju je že v 15. minuti dosegel Tomislav Kiš, potem ko ga je z lepim predložkom zaposlil Sebastijan Antić. Haložani so se tako veselili še tretje zaporedne zmage pred domačimi gledalci, Radomljani pa z 12 točkami ostajajo na dnu ligaške razpredelnice.


90′ – Po prostem strelu Balkovca je bil pred golom Zavrča najvišji Jazbec, a je bil Petrović dobro postavljen.
89′ – Težak je v kazenskem prostoru Radomelj žogo odvzel Remsu, ampak tudi sam zaključil čez gol.
87′ – Iz razdalje je za Radomlje poizkušal Zorc, a je nekdo podstavil nogo in žoga je končala v kotu, po katerem je bil najvišji Zavrl, ki pa je z glavo streljal mimo gola.
85′ – Najlepša akcija drugega polčasa. Grezda je z lepim preigravanjem iz igre vrgel dva radomeljska branilca, z diagonalnim strelom sprožil v desni spodnji kot gostujočega gola, a za las zgrešil okvir vrat.
83′ – V završkem Športnem parku še zadnje minute, a se vsaj za zdaj zdi, da bodo Radomljani težko prišli do izenačujočega zadetka.
73′ – Tokrat poizkus na nasprotni strani, z lob udarcem je poizkušal Đurković, vendar meril preko gola.
72′ – Zavrčani so se po slabšem uvodu v drugi polčas le prebudili, tokrat je z roba kazenskega prostora streljal Mitrović, a meril visoko preko gola.
65′ – Še tretji rumeni karton za Radomljane, po prekršku nad Muminovićem je porumenel Zukić, a je Kiš z ugodne pozicije zadel živi zid, žoga je končala v kotu, po katerem se je pred golom znašel Datković, a ni uspel najbolje zadeti žoge.
64′ – Prvi obetavnejši napad Zavrča, Ivačič je krenil iz svojega gola, a ni uspel priti do žoge, do te pa se je na levi strani prebil Muminović, a meril visoko preko gola.
58′ – Nadaljevanje brez večjih vznemirjenj, bolje pa so v drugem polčasu zaigrali tudi Radomljani, a si priložnosti še niso uspeli ustvariti.
50′ – Tudi v drugem polčasu so bolje začeli Zavrčani, a si priložnosti za zdaj še niso priigrali.

45′ – Nova nevarna akcija Haložanov. Mitrović je zaposlil Kiša, ki je z zvito podajo do utekajočega Matjašiča iz igre vrgel celotno obrambo Radomelj, a se je po strelu Matjašiča z obrambo izkazal Ivačič. To pa je bila tudi zadnja akcija prvega polčasa.
44′ – Nov strel Zavrčanov, z 20 metrov je streljal Antić, a grdo zgrešil okvir vrat.
41′ – Zavrčani so še vedno nevarnejši nasprotnik. Muminović je na robu kazenskega prostora zaposlil Kiša, ki je hitro sprožil, a je strel blokiral eden od gostujočih branilcev, žoga pa je končala v kotu, po katerem pa večje nevarnosti ni bilo.
34′ – Lepa akcija Zavrča, ki jo je pričel Mitrović, ki je s “petko” zaposlil Muminovića, ta je v ogenj poslal Kiša, ki se je hitro znašel v kazenskem prostoru Radomelj, a je bil že pred tem v prepovedanem položaju.
28′ – Dva rumena kartona za gostujočo ekipo. Po prekršku na sredini igrišča ga je najprej prejel gostujoči vezist Avbelj, nekaj minut kasneje je porumenel še Jazbec.
25′ – Prvi poizkus Radomljanov, z desne strani kazenskega prostora je sprožil Đurković, a je strel pred vratarjem Petrovićem blokiral Đukić, v nadaljevanju pa je situacijo razčistil Novoselec.
24′ – Po zadetku znova brez večjih pretresov, Radomljani le stežka pridejo do žoge, igra poteka predvsem na gostujoči polovici, a v zadnjih minutah brez večjih nevarnosti za mrežo Ivačiča.
15′ – GOOOOL! Zavrč vodi! Radomeljsko mrežo je zatresel Tomislav Kiš. Z leve strani igrišča je uporabno žogo poslal Antić, žoga je preletela vse branilce gostov, osamljeni Kiš pa ni imel težke naloge in je z diagonalnim strelom v spodnji desni kot radomeljskih vrat.
13′ – Po dobrem začetku se je ritem nekoliko umiril, tekma poteka predvsem na sredini igrišča.
7′ – Obetaven začetek domačih, po prekršku Jazbeca je prosti strel z leve strani igrišča izvedel Matjašič, na drugi vratnici pa je žogo zgrešil Novoselec.
6′ – Nov strel domačih. Cvek je pred kazenskim prostorom gostov ukradel žogo, podal do Kiša, ki pa je z roba kazenskega prostora sprožil v naročje vratarja Ivačiča.
3′ – Prvi poizkus na tekmi, z 20 metrov je sprožil Mitrović, a zgrešil desno vratnico radomeljskih vrat.
1′ – Začetek srečanja. Zavrčani so hitro krenili na gostujočo polovico.

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…