V osrednji tekmi nedeljskega nogometnega popoldneva, nas v Velenju čaka pomembna tekma spodnjega dela lestvice. V boj za nove tri točke se bosta podali ekipi Rudarja ter Krškega.


V prvi tekmi pomladanskega dela prvenstva se knapi niso kaj prida izkazali, saj so v gosteh v Domžalah dobili kar 6 zadetkov, ter na koncu izgubili s 6:2. Še dobrih 20 minut do konca tekme jim je kazalo dobro, saj je bil rezultat 2:2, so pa nato v zaključku povsem popustili in domačim dovolili kar 4 zadetke. V zeleno – črnem dresu se je najbolje izkazal Žiga Škoflek, prispeval oba zadetka, ki bo tudi danes eden glavnih adutov Marijana Pušnika. Današnje zmaga šteje dvojno, saj se bodo pomerili s Krčani, od katerih imajo na devetem mestu le tri točke prednosti.

Tudi Krčani niso nič kaj bolje pričeli pomladi. Na domačem stadionu so morali priznati premoč ljubljanski Olimpiji, ki je slavila s kar 4:1. Nogometaši Krškega so v prvem polčasu še držali stik z zmaji, a nato v drugem popustili in prejeli dodatne tri gole. V današnje srečanje proti knapom se bodo podali okrepljeni, saj se v ekipo ponovno vrača Dalibor Volaš, ki je prvo tekmo bil primoran izpustiti zaradi kazni.

V tej sezoni sta se ekipi dvakrat že srečali, obe tekmi pa sta se končali z remijem. Bo tudi tokrat tako ali vendarle lahko pričakujemo zmagovalca?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…