Goričani bodo imeli v prihodnji sezoni močno moštvo, kar bo precej spremenilo tudi njihove cilje. Iz golega boja za preživetje bodo apetiti v nekaj mesecih narasli na boj za mesta pod samim vrhom lestvice. Goričani so že potrdili, da so se za sodelovanje dogovorili z Sašo Aleksandrom Živcem, ki je spomladi v novogoriškem Športnem parku igral kot posojen, ter da je Parma na posojo že poslala mladega madžarskega napadalca Sebestyéna Ihrig-Farkasa.


Pred dnevi smo že pisali, da z moštvom v italijanskem Collechiu med drugim vadijo tudi Alex Cordaz,  Gonçalo Brandão in Francesco Virdis. Italijanski mediji pa so v zadnjih dneh poročali tudi o tem, da naj bi goriški napad okrepil Massimo Coda. Gre za 24-letnega napadalca, ki je pred dnevi prestopil v Parmo, ta pa naj bi ga sedaj poslala na posojo v Novo Gorico. Coda je bil nazadnje član San Marina, ki igra v tretjem razredu italijanskega nogometa. Pred tem je bil Italijan, ki se je v lanski sezoni devetkrat vpisal med strelce zadetkov, član Bologne, Cremoneseja, Trevisa in drugih manj znanih klubov.

Goričani sicer še vedno niso dobili poplačanih zaostalih obveznosti, a kot zatrjujejo vodilni v klubu, delajo na tem in upajo, da bi se zaostale obveznosti izplačale do začetka prvenstva, torej v roku dveh tednov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Timi Max Elšnik tarča Genoe

Kapetan Olimpije, Timi Max Elšnik je bil že pred leti tik pred prestopom v Sampdorio. Eden…