Goričani bodo imeli v prihodnji sezoni močno moštvo, kar bo precej spremenilo tudi njihove cilje. Iz golega boja za preživetje bodo apetiti v nekaj mesecih narasli na boj za mesta pod samim vrhom lestvice. Goričani so že potrdili, da so se za sodelovanje dogovorili z Sašo Aleksandrom Živcem, ki je spomladi v novogoriškem Športnem parku igral kot posojen, ter da je Parma na posojo že poslala mladega madžarskega napadalca Sebestyéna Ihrig-Farkasa.


Pred dnevi smo že pisali, da z moštvom v italijanskem Collechiu med drugim vadijo tudi Alex Cordaz,  Gonçalo Brandão in Francesco Virdis. Italijanski mediji pa so v zadnjih dneh poročali tudi o tem, da naj bi goriški napad okrepil Massimo Coda. Gre za 24-letnega napadalca, ki je pred dnevi prestopil v Parmo, ta pa naj bi ga sedaj poslala na posojo v Novo Gorico. Coda je bil nazadnje član San Marina, ki igra v tretjem razredu italijanskega nogometa. Pred tem je bil Italijan, ki se je v lanski sezoni devetkrat vpisal med strelce zadetkov, član Bologne, Cremoneseja, Trevisa in drugih manj znanih klubov.

Goričani sicer še vedno niso dobili poplačanih zaostalih obveznosti, a kot zatrjujejo vodilni v klubu, delajo na tem in upajo, da bi se zaostale obveznosti izplačale do začetka prvenstva, torej v roku dveh tednov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Olimpijin ponoven zmenek z eksoti?

    Olimpija si je s tretjim mestom zagotovila kvalifikacije za Konferenčno ligo, kjer bo v pr…
  • Kdo so možni nasprotniki Mure?

    Po tem, ko nas je Mura lani navduševala v Konferenčni ligi, bo letos pot zanje do tja prec…
  • Ibričić: Bilo je prelepo

    V oddaji Skozi rumena očala je gostil tudi Senijad Ibričić, ki bo v novi sezoni opravljal …
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpijin ponoven zmenek z eksoti?

Olimpija si je s tretjim mestom zagotovila kvalifikacije za Konferenčno ligo, kjer bo v pr…