V Fazaneriji smo spremljali še zadnje jesensko srečanje za Muro in Triglav, v hladni Murski Soboti pa nismo videli zadetkov, srečanje se je končalo brez zmagovalca, obe ekipi sta se morali zadovoljiti s točko.


Srečanje so bolje začeli Muraši, najlepšo priložnost je imel Sirk v 11. minuti, dve minuti za tem pa je imel najlepšo priložnost uvodnega dela srečanja Šušnjara, ki je po podaji Sirka meril z glavo, a je Arko žogo preusmerili v kot. Gostje so v nadaljevanju vzpostavili ravnotežje in bili enakovreden nasprotnik domačim, ki niso uspeli prebiti obrambe, ki jo je postavil gostujoči strateg Dončić. Gostje so bili najbližje zadetku v 37. minuti, David Tijanić je bil sam pred vrati Mure a  je bil Obradović na mestu.

V drugem polčasu so zagospodarili domači, ki so imeli prvo priložnost preko Horvata, gostje so iz dveh redkih priložnosti v nadaljevanju znova zapretili preko Tijanića. V veliko bolj dinamičnem drugem delu so se priložnosti vrstile ena za drugo. Čeprav je statistično Triglav nad streljal Muro, so bili nevarnejši domači. Maroša v 88.minuti z desetih metrov žoge ni uspel spraviti v mrežo, Mlakar je izvrstno reagiral, minuto kasneje je preko vrat ustrelil še Sirk in Prekmurci so se morali zadovoljiti s točko, rezultat nad katerim zvesti navijači ne bodo najbolj zadovoljni. Triglav je še tretjič v sezoni uspel odščipniti točke Murašem.

Mura bo spomladanski del začela na velikem gostovanju v Mariboru, V Kranj pa prihaja Aluminij.

Mura : Triglav 0:0

Mura: Obradović, Bošković, Kouter, Peričić (45` Karničnik), Šturm, Horvat (Čerimagić), Kozar, Lorbek, Maruško, Sirk, Šušnjara (Maroša)

Triglav: Arko, Elsner, Kryeziu D., Kumer, Tijanić, Kryeziu E., Majcen, Mlakar, Rogelj, Udovič, Žurga

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Primož Raj
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…