Po znova preloženem 25. krogu Prve Lige Telekom Slovenije, ki bi moral biti odigran že prejšnji teden, a so ga zaradi slabih vremenskih razmer morali že dvakrat prestaviti, se prepovedi igranja prenesejo v naslednji 27. krog, ki je predviden za soboto in nedeljo.


Tako kot v prejšnjem krogu, bo tudi tokrat največ težav s sestavo ekipe imel goriški trener Miran Srebrnič, ki zaradi sedmega rumenega kartona na tekmi z Domžalami ne bo mogel računati na mladega Taulanta Kadrijo, ravno tako kot ne na izkušenega Janija Šturma, ki je goriško-domžalski obračun zaključil predčasno zaradi dveh rumenih kartonov. Na goriškem športnem parku je že tretji rumeni karton v spomladanskem delu sezone prejel vezist Domžal Jure Balkovec. Enkrat je porumenel že v jesenskem delu sezone, zato ga srbski strateg Stevan Mojsilović proti Muri ne bo smel uvrstiti med osemnajst izbrancev.

Darko Milanič v Kidričevo ne bo odpeljal borbenega Martina Milca, ki mora ravno tako počivati zaradi štirih rumenih kartonov. Trener kanarčkov Rodolfo Vanoli bo na sredini igrišča zagotovo pogrešal Srba Miroslava Čovilo, ki je bil proti Olimpiji še sedmič v letošnji sezoni opominjan z rumenim kartonom. Zaradi dveh rumenih kartonov in posledično izključitve v Murski Soboti bo moral tekmo proti Olimpiji izpustiti bočni branilec Triglava Klemen Šturm. Črno-bela četa Anteja Šimundže, ki je proti Triglavu dosegla prvo spomladansko zmago, pa se bo na pot v Domžale odpravila brez Rajka Repa, ki je bil zaradi udarca v predel obraza izključen pred dvema tednoma na tekmi z Aluminijem, proti Domžalam pa bo prestajal drugo od treh tekem prepovedi igranja.

Avtor: Peter Dominko

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…