Nogometne zelenice v domžalskem Športnem parku bodo mirovale še dober teden, saj vodilno moštvo Prve lige Telekom Slovenije s pripravami na spomladanski del sezone, v katerem se bodo skušali prebiti do obeh lovoroik, pričenja v ponedeljek, 12. januarja.


Zato pa zimski odmor ni bil nič kaj miren za vodstvo kluba, saj je le-to s športnim direktorjem Matejem Oražmom na čelu delalo s polno paro. Domžalčani so v minulih tednih podaljšali pogodbe s številnimi nosilci, Benjaminom Morelom, Zenijem Husmanijem, Nejcem Skubicem, Urošem Korunom in tudi drugim vratarjem Dejanom Milićem, pred nekaj minutami pa so na klubski Facebook strani napovedali še prvega novinca. Imena sicer še niso razkrili, je pa jasno, da gre za nogometaša Maribora, tako je možno sklepati tudi po “cenzurirani” fotografiji, po naših informacijah pa gre za Dejana Trajkovskega, ki bo v prihodnosti zamenjava za odhajajočega Erika Janžo, za katerega sicer še vedno ni znano, če se bo v Ljudski vrt preselil že januarja ali šele po koncu sezone, ko se mu z vodilnim moštvom državnega prvenstva izteče pogodba.

Trajkovskega, ki v zadnjem času v prvem moštvu vijoličastih ni dobival priložnosti, letos je odigral le eno tekmo, so z Domžalčani povezovali že nekaj časa, 22-letni bočni branilec pa morda ni zadnji nogometaš državnih prvakov, ki bi znal novo domovanje poiskati na stadionu ob Kamniški Bistrici.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…