Domžalčani tudi po vstopu v novo leto nadaljujejo s podaljševanjem pogodb s svojimi nogometaši. Po Benjaminu Morelu, Zeniju Husmaniju, Nejcu Skubicu, Urošu Korunu in Dejanu Miliću je vodstvo kluba nov dogovor sklenilo tudi z Adnanom Šišićem.


Bosansko-hercegovski krilni vezist, ki se je v Domžale preselil v začetku minulega leta, je z Domžalčani sklenil enoinpolletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za eno leto. 23-letni nogometaš je v dobrem letu odigral šestnajst tekem, od tega štirinajst v državnem prvenstvu, v katerem je dosegel tudi tri zadetke, dva v letošnji sezoni, ko je zatresel mrežo Zavrča in Maribora. “Pred enim letim sem prišel iz Estonije in na življenje v Domžalah sem se hitro privadil. Klub je odlično organiziran, tako da imam vrhunske pogoje za razvoj. Prepričan sem, da bom v naslednjem obdobju veliko pripomogel k uspehom Domžal. Želimo si obdržati mesto na vrhu lestvice, čeprav osnovi cilj ostaja uvrstitev v Evropo,” je ob podaljšanju sodelovanja za klubsko spletno stran dejal Šišić, ki je imel v letu dni tudi precej težav s poškodbami, tik pred koncem jesenskega dela sezone pa je moral še na operacijo kile.

Nekdanji član Krajine iz Cazina, švicarskega Staada in estonskega Tallinn Kaleva je bil ob podaljšanju dogovora vesel zaupanja, z mislimi pa se je že obrnil v prihodnost: “Za menoj je prvo leto v Domžalah, v katerem si žal nisem uspel priboriti standardnega mesta v prvi enajsterici. Imel sem precej smole s poškodbami, ki so mi preprečile, da bi pokazal vse kar znam. Vesel sem, da so mi v klubu ponudili novo pogodbo in prepričan sem, da bom v prihodnje upravičil trenerjevo zaupanje.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…