Po odličnem začetku, ko so vodili že z 2:0, so v nadaljevanju Domžalčani popustili in dovolili domačinu da je rezultat do konca srečanja izenačil na 2:2. Pred naslednjo tekmo, ki bo v Domžalah naslednji četrtek, je tako še vse odprto za napredovanje, imajo rumeni ob dveh doseženih golih v gosteh vse v svojih nogah.


Za domačo spletno stran je vtise po tekmi predstavil strateg Simon Rožman: »Dobro smo odprli dvoboj in nasploh v prvem delu prikazali odlično predstavo. Z dvema zadetkoma smo hitro prišli do vodstva, si priigrali še nekaj zrelih priložnosti, za katere mi je žal, da jih nismo izkoristili, saj bi lahko obračun že tedaj obrnili sebi v prid. Nadaljevanje nato ni potekalo po naših željah, saj smo z dvema napakama tekmecu dopustili izenačenje, s čimer glede na dogajanje na zelenici rezultatsko nismo povsem zadovoljni. A kakorkoli, imamo dobro izhodišče, fantje so večji del srečanja kazali precej vspodbudno predstavo, tako da se že veselimo četrtkovega povratnega dvoboja. Morali bomo biti na maksimalnem nivoju in včerajšnjo predstavo še nadgraditi.«

»Napake so sestavni del nogometa, a seveda stremimo k temu, da bi jih bilo čim manj. Igramo dinamičen in atraktiven nogomet, ki daje tudi določen riziko. Vseeno se napaki, s katerima smo tekmecu dopustili oba zadetka, ne smeta ponoviti, sploh na tem nivoju. Že pred tekmo smo poudarjali, da imamo nekoliko otežkočeno pripravo na tekmeca, saj so pred sezono zamenjali trenerja, s čimer nismo imeli veliko informacij o njihovi igri. Dejstvo je, da bomo morali biti precej bolj pazljivi na njihov protinapad, morali bomo izkoristiti našo prevlado, v fazi branjenja pa biti bolj zbrani in organizirani. Verjamem, da imamo dobre možnosti za napredovanje, a bo seveda vse odvisno od naše predstave na zelenici,« je optimistično zaključil Celjan na domžalski klopi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…