Nedelja je bila delovna tudi za nogometaše Radomelj. Moštvo trenerja Dejana Djuranovića se je še drugi vikend zapored odpravilo na krajše priprave v hrvaško Istro, na poti nazaj pa so se mlinarji ustavili še v Izoli.


Na izolskem Mestnem stadionu so se pomerili z domačim tretjeligašem, ki bo v spomladanski del sezone krenil z vrha ligaške lestvice. Obračun se je končal z remijem 2:2, potem ko so Radomljani povedli po avtogolu domačih, a so domači z zadetkom povratnika Mateja Zemljaka izenačili še pred koncem prvega polčasa. Tudi v drugem polčasu je bil scenarij podoben. Gostje so povedli z zadetkom Robija Jakovljevića, a so Izolani izkoristili novo nezbranost v radomeljski obrambi in z zadetkom Bernarda Ćosića izenačili še drugič na tekmi. Dejan Djuranović, trener Radomelj, v preteklosti pa nekdanji nogometaš Izole, je za spletno stran izolskega kluba takole pokomentiral potek srečanja: “Izola deluje kot organizirana ekipa in v današnji tekmi so znali realizirati tudi dve situaciji po naših napakah in s tem iztržili današnji rezultat. Mi smo na drugi strani imeli tudi svoje priložnosti in odigrali korektno srečanje. Zadovoljni smo, da smo lahko to tekmo odigrali na izolskem stadionu in Izoli želim vso srečo v prihodnje.” 

IZOLA 2:2 KALCER RADOMLJE
Zemljak, Ćosić; avtogol, Jakovljević
Kalcer Radomlje – začetna enajsterica: Ivačič, Zukić, Lidjan, Rems, Cankar, Jakovljević, Teinović, Cerar, Zorc, Đurković, Stoiljković. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…