Po Celjanih, ki so se pred tedni za sodelovanje dogovorili z vezistom Yutom Kubo, bo spomladi v Prvi ligi Telekom Slovenije nastopal še en Japonec. Pri radomeljskem prvoligašu so se za sodelovanje namreč dogovorili Eitom Furuyamo, ki je vodstvo kluba prepričal na preizkušnji in z današnjo registracijo pridobil tudi pravico nastopa.


Kot smo že pisali, gre za 22-letnega levičarja, ki se znajde na položaju zadnjega zveznega nogometaša, lahko pa igra tudi na bočnih položajih. Nekdanji reprezentant Japonske do 14 in 16 let se je z evropejskim nogometom že srečal, saj je igral za za drugo ekipo francoskega Dijona, tri mesece pa je treniral tudi pri Bordeauxu. Japonec pa ni edini novinec v vrstah zadnjeuvrščenega prvoligaša, saj je vodstvo kluba danes registriralo kar 17 nogometašev. Vsi zagotovo ne bodo igrali za prvo ekipo, saj Radomljani razpolagajo tudi z B ekipo, ki tekmuje v 3. SNL center. Dres slednje bo spomladi verjetno nosil tudi povratnik Marko Zalaznik, ki po selitvi k Olimpiji v zeleno-belem dresu ni dobil veliko priložnosti za dokazovanje.

Ob omenjenem dvojcu so Radomljani registrirali še Armina Ajdinovića, Aleksandra Cakića, Gašperja Hrenka Hrovatina, Jana Letnarja, Davorja Ninića, Matica Predaniča, Matevža Smuka, Krisa Stergulca, Emirja Velića, Dimitrija Vasića, ki se bodo verjetno dokazovali v drugi ekipi, dres članske ekipe pa bi glede na pripravljalne tekme nosili Martin Cesar, Alen Koprivec, Aljaž Ivačić, Enis Đurković in Anže Zorc, ki je za Radomlje igral že jeseni. Zadnjo trojico sicer na posojo prihaja iz vrst ljubljanske Olimpije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…