Na zadnji dan pred začetkom spomladanskega dela sezone so bili kadrovsko dejavni tudi Radomljani. Zadnjeuvrščeno moštvo Prve lige Telekom Slovenije spomladi čaka zahtevna naloga, saj za novomeško Krko  zaostaja sedem točk.


Radomeljski strateg Dejan Djuranović je pozimi ostal brez Mateja Centriha, ki je bil jeseni pomemben člen obrambe mlinarjev, ki so z njegovim prihodom vsaj deloma zaustavili polnjenje svoje mreže, v 20 ligaških tekmah so jih prejeli kar 49. Tik pred uvodno tekmo nadaljevanja sezone pa je vodstvo kluba uspešno registriralo še enega novinca, osrednjega branilca Marka Perkovića, ki je nazadnje branil barve Cibalie. Klub iz Vinkovcev po osmih prvoligaških sezonah znova igra med hrvaškimi drugoligaši, a je zaradi finančnih težav v zimskem premoru precej spremenil igralski kader, med tistimi, ki so zapustili klub, pa je bil tudi 23-letni branilec, ki je jeseni zbral 13 ligaških nastopov. 187 centimetrov visoki branilec, ki je s klubom sklenil pogodbo do konca sezone, je v svoji karieri igral še za Croatio iz Slavonskega Broda, Marsonio in belgijski Torhout.

In še zanimivost, novopečenega novinca Radomelj ne gre zamenjevati s Markom Perkovićem Thompsonom, popularnim in zloglasnim hrvaškim pevcem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…