Včeraj je s pripravami na nadaljevanje sezone pričela kar četverica klubov. Rokave so ob nogometaši Olimpije, Gorice in Aluminija zavihali tudi Radomljani, ki so pred zahtevno nalogo, saj bodo morali v želji po obstanku v prvoligaški konkurenci spomladi naprej nadomestiti zaostanek za Aluminijem in Krškim.


Kot je znano že nekaj dni, bo radomeljsko četo v nadaljevanje državnega prvenstva povedel Robert Pevnik, ki bi lahko glede na dogovor z vodstvom kluba v primeru mikavne ponudbe s tujine mlinarje zapustil še pred uvodno spomladansko preizkušnjo. Pevnik bo lahko tudi v Radomljah računal na pomoč japonskega sodelavca Keija Hošikave, ki pa se bo moštvu pridružil čez nekaj dni.

Kot smo izvedeli, pa bo lahko Pevnik računal tudi na pomoč Milana Anđelkovića, ki je večji del jeseni poveljeval radomeljski obrambi, v kateri je zbral 13 nastopov. Pomembna novost se obeta tudi na področju kondicijske priprave, saj se bodo radomeljski nogometaši v prihodnjih tednih potili pod vodstvom Martina Magistra, priznanega strokovnjaka za fizično pripravo, ki je v preteklosti že deloval v Domžalah, Olimpiji in reprezentanci, Matjažu Keku pa je pomagal tudi v Savdski Arabiji.

Kot smo že poročali, radomeljskega dresa spomladi zagotovo ne bo nosil Liridon Osmanaj, zaradi bolezni pa sta prvi trening izpustila tudi Rok Jazbec in Aleksandar Zukić. Novih obrazov za zdaj še ni bilo moč opaziti, se je pa pripravam članskega moštva pridružil mladinec Gašper Trdin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…