Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanju. Na polnem stadionu (kolikor so razmere dopuščale) se je nahajal tudi mladenič, ki je spremljal svojega vzornika Matka Obradovića. Želel si je stvar, katera bi ga spominjala nanj.


Z velikim transparentom je prvega vratarja Mure zaprosil za dres ali rokavice, vendar sam med tekmo tega preprosto ni mogel opaziti. Pri častniku Ekipa so po tekmi vratarja o tem obvestili, Matko pa je o neljubem dogodku povedal: “na žalost transparenta nisem videl. Če bi ga, bi fantu rokavice z veseljem podaril. Mu pa sporočam, naj nas pride podpret na veliki derbi proti Mariboru in da ga bodo moje rokavice čakale po koncu obračuna z vijoličastimi.”

Mladenič si je tekmo ogledal, po srečanju pa se je zanj zgodil neprecenljiv trenutek. Obradović mu je podaril rokavice in se z njim fotografiral. Res velika in lepa gesta prvega vratarja črno – belih. Trenutek, ki bo mlademu navijaču ostal za vedno. Matko pa je s tem dokazal, da je nogomet še danes veliko več kot le igra.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…