Na klopi Radomelj je že pred dnevi prišlo do sprememb. Vodenje prvega moštva je prevzel Nermin Bašić, Rok Hanžič pa je postal vodja akademije. V klubu so sprejeli tudi nov obraz na mestu športnega direktorja, to je postal Andro Fistonić.


Bivši trener rumeno – črnih je zamenjavo na trenerskem stolčku sprejel profesionalno, o tem je v krajšem intervjuju spregovoril tudi za Ekipo: “klub se je odločil, da me ne vidi več na trenerski poziciji. Vedno pravim, da je klub na prvem mestu in če je klubska odločitev taka, jo moram sprejeti profesionalno. Gremo naprej, imam novo funkcijo in videli bomo, kako bo šlo naprej.”

Kot navaja, je bil nad odločitvijo vseeno presenečen: “seveda sem bil presenečen, pred štirimi dnevi smo opravili dva kratka sestanka, na katerih so mi povedali, da name ne računajo več v vlogi glavnega trenerja, ker sem premalo izkušen. To pa je bil tudi glavni razlog. Moram biti malo razočaran. Če gledam zgolj z nogometnega vidika, smo dosegli dogovorjene cilje, nekatere celo presegli in zaradi tega imam malo grenkega priokusa.”

Pogodba se mu izteče junija naslednje leto, na novo delovno mesto pa ne gleda kot na korak nazaj: “na to niti ne gledam kot na korak nazaj. Še vedno ostajam v nogometu in mogoče se bom kaj novega naučil. Mogoče to, kako komunicirati z drugimi oziroma z nadrejenimi in kako prenašati stvari iz nogometnega sveta. Ob tem pa tudi to, kako sodelovati s porejenimi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Koper v najpomembnejšo tekmo desetletja brez svojega trenerja

Po ponedeljkovem porazu je ekipa Kopra izgubila mesto na vrhu lestvice Prve Lige Telemach,…