V obdobju pred začetkom priprav na spomladanski del je pestro tudi pri Mariboru. Športni direktor Marko Šuler se trudi na vse načine sestaviti ekipo, ki bo Maribor popeljala do naslova prvaka. Poslužuje se zanimive taktike, pogodbo podpisuje z igralci, kateri bi lahko odšli že januarja ali pa bi klub zapustili ob koncu sezone.


Za klubsko spletno stran je športni direktor vijoličastih o podpisih pogodb povedal: “aktivnosti v zvezi s sestavo ekipo potekajo že kar nekaj časa. Z večino igralcev, ki bi jim pogodbe potekle prihodnje poletje, smo se dogovorili o podaljšanju sodelovanja. Ekipa ne bo doživela večjih sprememb, jedro ostaja. Pogodbe so podaljšali Milec, Mitrović, Žugelj, Koderman, Mutavčić in Vipotnik, odprta je že zgodba z Vrhovcem in Pihlerjem.”

Kot pa navaja Ekipa je trenutno najbolj vroče dogajanje prav okoli Blaža Vrhovca. Kot se zdi, še ni našel skupnega jezika s športnim direktorjem. Vrhovec je v letošnji sezoni eden ključnih členov Maribora, z dobrimi predstavami pa je zanimanje zanj naraslo. Poleti se mu pogodba izteče in če v tem času ne bo podpisal nove pogodbe, lahko poleti klub zapusti brez odškodnine.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zg odnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi …