Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na vse aktivne nogometaše, saj ni nihče kaznovan. Glede tega mu edine skrbi povzroča spisek poškodovanih, saj je na tem seznamu kar nekaj nogometašev, ki bi mu prišli še kako prav.


Za Ekipo je glede kapetana Elšnika povedal: “Timi je pred kratkim prestal operacijo, ki je k sreči potekala brez zapletov, tudi okrevanje poteka po načrtih.” Tim bi se lahko ob idealnem scenariju ekipi pridružil v začetku priprav na spomladanski del sezone. Takrat pa bi se lahko pridružila tudi Vitja Valenčič in Nino Pungaršek. Oba sta zaradi poškodbe kolena odsotna že dlje časa.

Njune vrnitve ni želel točno napovedati, a upa, da bi se zgodila v začetku drugega dela: “težko je napovedati, kdaj se bota vrnila. Dejstvo je, da odkar sem spet trener Olimpije, ne trenirata z ekipo. Sta v procesu rehabilitacije. Z njimi se ukvarja zdravniška služba, z njima dela kondicijski trener, skupaj se trudijo, da bi našli optimalen trenutek za vrnitev v pogon. Za zdaj je res nehvaležno napovedovati, kdaj se bo to zgodilo. V tem letu se že zagotovo ne bo, bomo pa neprimerno pametnejši na začetku druge polovice sezone.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…