Novomeščani se bodo na prvoligaški sceni predstavili še dvema novincema. Že pred dnevi smo pisali, da so povratnika med prvoligaše okrepili Josip Marošević, Jaka Ihbeisheh, Ognjen Lekić, Amer Krcić, Adnan Bešić in povratnik poškodbi Miroslav Radulović. Omenjenim novincem pa sta se pridružila še dva nogometaša in sicer Suvad Grabus ter Thierry Alain Mbognou, ki sicer še nista registrirana in v prvem krogu najverjetneje še ne bosta mogla nastopiti.


Suvad Grabus se najbolje znajde na levi strani obrambe, kjer so Dolenjci že nekaj časa iskali primerno rešitev. 31-letni Bosanec, ki ima tudi slovensko državljanstvo, ima že izkušnje z igranjem v Sloveniji, saj je pred leti branil barve Triglava, Drave in Interblocka, nazadnje pa je igral v dresu bosanskega prvoligaša Travnika.

Thierry Alain Mbognou pa je igralec sredine igrišča, ki se najbolje znajde na mestu zadnjega vezista. 20-letni Kamerunec, ki v višino meri 188 centimetrov, je nazadnje nastopal za drugo ekipo avstrijskega Altacha, ima tudi izkušnje iz Švice oziroma Lihtenštajna. Vezist se je sicer v dresu Krke predstavil že na prijateljski tekmi s Crveno zvezdo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…