Nogometaše čaka izjemno težko delo, do zimskega oddiha jih v 23 dneh čaka šest tekem. Tekme na katerih želijo popraviti vtis jesenskega dela, ki definitivno ni takšen kot so si ga želeli.


Od začetka julija se srečujejo s tempom, katerim se malokatera ekipa. Do danes odigranih 29 tekem je razlog za utrujenost, kar se pri nogometaših Mure vsekakor pozna. Vodstvo kluba se tega zaveda, zavedajo pa se tudi, da so se kot klub prvič znašli v tako naporni situaciji.

Za Ekipo je športni direktor povedal: “za nami je izjemno število preizkušenj, odigrali smo jih veliko več kot naši nasprotniki na domačem prizorišču. Res je zelo naporno, posledice se nabirajo iz tekme v tekmo. Ampak preprosto je treba iti skozi to. Moramo. Vedeli smo, da bo tako, da se bomo s tem prisiljeni soočiti, da bodo prišli takšni trenutki. Vse, kar se nam dogaja, je razumljivo, ima razlago, je pa za nas še toliko bolj zahtevno, ker prvič preživljamo takšno obdobje. To je nova izkušnja, ki jo moramo prebroditi. Vodstvo kluba je in bo v pomoč ekipi ter strokovnemu vodstvu, da bomo uspešno prišli iz tega. In da bomo iz tega prišli močnejši.”

Do premora tako Prekmurce čakajo dve tekmi konferenčne lige in štiri tekme domačega prvenstva, katere bodo zelo pomembne za spomladansko nadaljevanje prvenstva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Video: Domžalčani v zaključku tekme ostali brez zmage proti srbskemu prvaku

V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokra…