Petar Stojanović med tednom svojim soigralcem v pokalni preizkušnji s Celjani zaradi izključitve v tekmi s Kopru ni smel pomagati. Obetavni bočni branilec se po odsluženi kazni znova vrača v kader in bo na gostovanju v Velenju na razpolago trenerju Anteju Šimundža, ki sicer napoveduje zahtevno srečanje.


Podobno kot Šimundža, tudi Stojanović poudarja, da je Rudar kvalitetno moštvo, a v taboru državnih prvakov razmišljalo le o zmagi in treh točkah. “Pričakovanja so, tako kot vselej, povezana z zmago. Že na današnjem treningu v popolnosti razmišljamo le o Rudarju. Jutri bomo krenili po tri točke, ki so zelo pomembne. Šele po tekmi v Velenju nas čaka torkovo gostovanje v Velenju, trenutno pa se oziroma zgolj na Rudar. Vemo, da je Rudar dobra ekipa in je na gostovanju v Velenju težko igrati. Sami moramo pokazati dobro igro, ki jo igramo vselej. Če bomo pravi, nas bo težko premagati in v tem primeru bodo tri točke naše,” je uvodoma dejal 19-letni reprezentant Slovenije. Ljubljančan je v nadaljevanju dejal, da bodo s soigralci o torkovi preizkušnji v Celju ne bodo razmišljali pred koncem prvenstvenega obračuna z Velenjčani: “Ne bomo. S Celjem smo v sredo odigrali šele prvi polčas, drugi nas v Celju čaka v torek, ko lahko preobrnemo rezultat. Naša prioriteta je prvenstvo, zato gremo jutri po tri pomembne točke.”

V sredo je na njegovi poziciji na desni strani obrambe zaigral Robert Pušaver, če ne bo nepredvidljivih zapletov, bo jutri mestu ob stanski črti pripadlo prav našemu sogovorniku: “Svojo kazen sem odslužil in sem pripravljen za igro. Trener pa bo odločil, kdo bo jutri igral.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…