Dres ljubljanske Olimpije bo v spomladanskem delu sezone, ki ga zeleno-beli pričenjajo z jutrišnjim gostovanjem pri Radomljanih, nosil tudi izkušeni vezist Luka Žinko, ki se je z vodstvom kluba dogovoril za polletno sodelovanje.


“Kot pravemu Ljubljančanu je v meni vselej tlela želja po igranju za Olimpijo, ki je navkljub težavam v preteklosti še vedno veliko ime slovenskega nogometa. Verjamem, da bom s svojimi izkušnjami in marljivostjo na igrišču pripomogel k novim uspehom moštva,” je ob podpisu dogovora za klubsko spletno stran dejal 31-letni nogometaš, ki je nazadnje igral za kitajskega prvoligaša Hangzhou Greentown. Nekdanji nogometaš ljubljanskega Factorja, Šmartnega, Istresa, Bele krajine, Domžal, Kocaelisporja, APOP-a, Amkarja, Alki Larnace, velenjskega Rudarja in Gabale pravi, da težav s pripravljenostjo nima, saj je po prihodu iz Kitajske pridno treniral po individualnem programu: “Od prihoda s Kitajske sem treniral po individualnem programu. Tudi teh nekaj treningov, ki sem jih opravil v minulih dneh na Kodeljevem, so pokazali, da sem v zelo dobrem stanju. Na koncu pa trenerjeva beseda šteje največ. Veselim se sodelovanja s trenerjem Karapetrovićem in športnim direktorjem Aćimovićem.”

“Luka je nogometaš, ki se je v preteklosti veselil dveh naslovov državnega prvaka, kar pomeni, da pozna občutek zmagovanja, kar je za naše sicer mlado moštvo izrednega pomena. Vemo, da so naše ambicije visoke, in takoj, ko se je ukazala možnost Lukovega prihoda, jo nismo želeli izpustiti iz rok. V kolikor bosta po koncu sezone obe strani zadovoljni, smo pripravljeni na podaljšanje sodelovanja,” pa je ob sklenitvi pogodbe zadovoljno pristavil še športni direktor Milenko Ačimović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…