Triglav Kranj se je pred nadaljevanjem prvenstva okrepili z napadalcem, tudi avstralskim članom reprezentance do 23 let. Nov član orlov je postal Deni Jurić, igralec, ki je nazadnje zastopal drugo moštvo splitskega Hajduka.


»Odkar sem prišel v Kranj se odlično počutim. Všeč mi je mesto, klub je zelo dobro organiziran in tudi soigralci so me zelo dobro sprejeli. Vse je v najlepšem redu in želim si, da kar najhitreje stopim na igrišče tudi na najpomembnejših tekmah,« je dejal kar 188 cm visoki napadalec, ki je že registriran pri Nogometni zvezi Slovenije in bo prvo možnost dokazovanja imel že ta konec tedna, ko Kranjčani gostujejo pri Domžalah.

»Ekipa je resda mlada, a tu so tudi izkušenejši, ki nas znajo voditi, nam dati nasvet in nas kaj novega naučiti. Tudi sam sem mlad nogometaš in ni se mi bilo težko vklopiti v moštvo. Ekipa je zelo kakovostna, vsebuje veliko talenta in upam, da bomo vse to pokazali tudi na igrišču. Liga je močna, a primerna, da se mladi igralci dokažejo. Vsebuje veliko težkih tekem in vse to pomaga pri razvoju,« je za konec za domačo spletno stran povedal igralec, ki ima poleg avstralskega tudi hrvaško državljanstvo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…