V povezavi z Mariborom se pred začetkom zimskega prestopnega roka, ki se bo bo odprl z začetkom januarja, omenja precej imen. O Benjaminu Verbiču in Niku Omladiču zdaj čivkajo že vrabci po drevesih, pred dnevi so pri Domžalah potrdili, da so vijoličasti kontaktirali Erika Janžo, športni direktor Zlatko Zahovič pa se je ozrl tudi na skrajni zahod Slovenije.


Ante Guberac, predsednik koprskega prvoligaša, je za Ekipa24 potrdil, da so vijoličasti pokazali zanimanje za Domna Črnigoja, 19-letnega upa kanarčkov, za katerega so se pred časom bojda že ogreli tudi pri italijanskem Udineseju. Vezist, ki je kljub mladosti v rumeno-modrem dresu odigral že 69 tekem in zbral že skoraj pet tisoč prvoligaških minut, v letošnji sezoni resda ni pokazal napredka, kar pa ob bledih predstavah celotnega moštva niti ni presenetljivo. Tudi Guberac, ki je v povezavi z mladim reprezentantom dejal tudi, da naj bi jih kontaktiral tudi nemški prvoligaš, je za omenjeni časnik potrdil, da bo razvoj svojega talenta moral zaigrati še na višji ravni.

Primorske novice pa so na svoji spletni strani včeraj poročale, da Črnigoj ni edini nogometaš Kopra, ki ga podrobno spremljajo v Ljudskem vrtu. Vijoličasti naj bi tako kot za Črnigoja konkretno ponudbo na naslov koprskega prvoligaša poslali tudi za Mateja Palčiča, ki je navduševal v lanski sezoni, ko je dosegel kar sedem zadetkov, letos pa ga je zaustavila poškodba prepone, zaradi katere je 21-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na desni strani igrišča, odigral zgolj sedem tekem, zadnjo v začetku oktobra. Kot so še zapisali pri Primorskih novicah, sta njuna morebitna prestopa pogojevana z marsičem, tudi z drugimi mariborskimi aktivnostmi v prestopnem roku.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…