Mariborčani bi se morali ta vikend v obračunu tretjega kroga Prve lige Telekom Slovenije pomeriti z ljubljansko Olimpijo, a je bil večni derbi prestavljen. Vijoličasti kljub temu niso počivali, saj se v Rogozi pomerili kar med seboj.


Ante Šimundža je enajsterici, ki je začela obračun z Maccabijem, namenil zgolj trening, sta pa zato priložnost za igro proti drugemu moštvu vijoličastih dobila Marcos Tavares in Sintayehu Sallalich, ki sta proti izraelskemu prvaku zaigrala v drugem polčasu. Iz preventivnih razlogov nista zaigrala Zahović in Živko, po 15 minutah igre pa  je moral zaradi udarca v stegensko mišico igrišče zapustiti Nusmir Fajić. V nadaljevanju tekme so se zvrstile tudi menjave s ‘selitvijo’ iz ene v drugo ekipo, saj so Rok Sirk, Matic Črnic in Daniel Vujčić igrali v obeh zasedbah. Drugo moštvo se je dobro upiralo članski zasedbi, ki je slavila s 3:2.

MARIBOR 3:2 MARIBOR B
Hotić (30′), Ndiaye (61′), Črnic (77′); Moravac (55′), Cvijanović (82′)

Maribor: Cotman, Mejač, Arghus, Vuklišević, Trajkovski, Moravac, Mertelj, Ndiaye, Sallalich (46′ Vujčić), Tavares (46′ Črnic), Fajić (15′ Sirk).
Maribor B: Hamer (46′ Lovrec), Vujčić (46′ T. Dodlek), Pušaver, Lazar, M. Filipović, S. Dodlek, Lorbek, Hotić, Črnic (46′ Artur), Sirk (15′ Cvijanović), Ploj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga sever
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…