Potem ko so se včeraj zbrali na tradicionalni skupni večerji, bo ponedeljek za nogometaše Maribora že običajen delovni dan. Četa trenerja Anteja Šimundža bo opravila dva treninga, prvega dopoldne, drugega popoldne, in tako pričela s pripravami na spomladanski del sezone.


Včerajšnje večerje se je udeležila štiriindvajseterica nogometašev, neznanih obrazov pa med njimi ni bilo. Edini potrjeni novinec vsaj zaenkrat ostaja Dalibor Volaš, napadalec iz Ankaran je bil ob starih znancih edini novi prišlek za mizo eno od znanih restavracij v centru mesta. Ob 27-letnemu napadalcu, ki je z vodstvom vijoličastih konec decembra sklenil triinpolletni dogovor, so stole zasedli še Jasmin Handanović, Aljaž Cotman, Matko Obradović, Aleksander Rajčević, Arghus, Marko Šuler, Žiga Živko, Mitja Viler, Petar Stojanović, Aleš Mejač, Robi Pušaver, Aleš Mertelj, Željko Filipović, Agim Ibraimi, Damjan Bohar, Amir Dervišević, Welle Ndiaye, Sintayehu Sallalich, Dare Vršič, Marcos Tavares, Jean-Philippe Mendy, Luka Zahović in David Biton.

Kot so zapisali na klubski spletni strani državnih prvakov, je zbrane nogometaše sprva nagovoril direktor Bojan Ban, ki je moštvu čestital za doseženo in jim zaželel novih uspehov v nadaljevanju sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…