Prekmurci nadaljujejo niz neporaženosti, ki traja že nekaj časa. Zadnje kolo so remizirali v Radomljah z rezultatom 2:2 in tako uspeli povečati niz na sedem tekem. Vendar v taboru Mure niso zadovoljni, skrbi jih katastrofalna igra iz prvega polčasa. To je vsekakor nekaj kar morajo čimprej popraviti.


Pri Ekipi so po tekmi povzeli besede trenerja Šimundže. Začel je z besedami, da je bila podoba njegovih varovancev v prvem polčasu naravnost grozna, nadaljeval pa z nič kaj spodbudnimi besedami, da so “padli” v želji, motivaciji, pristopu, čeprav je ponavljal, da morajo biti tej segmenti na najvišji ravni.

“Kar zadeva pristop posameznikov, seveda ni v redu, da na takšen način zastopaš barve ekipe, ki igra v konferenčni ligi, po drugi strani pa si želiš igrati vse tekme. Dejstvo je, da so razlike med igralci očitne. A ne toliko v kakovosti kot v razmišljanju, pristopu, zmagovalni miselnosti.” Je bil vidno razočaran prvi mož črno belih.

V taboru Mure so vseeno lahko še kako zadovoljni s točko, saj bi se kar kmalu naredilo, da bi domov odšli praznih rok. Vsekakor pa bo v naslednjih dneh ključno vlogo odigral trener, saj mora svoje varovance pripraviti za novo gostovanje v Celju.

  • Podcast #12: Dejan Kopasić

    Dejan je nogometni trener, ki se zadnjih nekaj let specializira za video analitiko nogomet…
  • Podcast #11: Pripravljalno obdobje

    V tokratni epizodi Igor in Nace vodiva samostojen pogovor, v katerem deliva svoje poglede,…
  • Bilje na Portovalu do remija

    Na tekmi 18. kroga 2. SNL sta se v Novem mestu pomerila Krka in Bilje. Ekipi, ki v zadnjem…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Koprčani v deževni Šiški potopili Bravo

Danes sta se v 18. krogu Prve lige Telemach pomerila Bravo in Koper. Na deževen dan v Spod…