Prekmurci nadaljujejo niz neporaženosti, ki traja že nekaj časa. Zadnje kolo so remizirali v Radomljah z rezultatom 2:2 in tako uspeli povečati niz na sedem tekem. Vendar v taboru Mure niso zadovoljni, skrbi jih katastrofalna igra iz prvega polčasa. To je vsekakor nekaj kar morajo čimprej popraviti.


Pri Ekipi so po tekmi povzeli besede trenerja Šimundže. Začel je z besedami, da je bila podoba njegovih varovancev v prvem polčasu naravnost grozna, nadaljeval pa z nič kaj spodbudnimi besedami, da so “padli” v želji, motivaciji, pristopu, čeprav je ponavljal, da morajo biti tej segmenti na najvišji ravni.

“Kar zadeva pristop posameznikov, seveda ni v redu, da na takšen način zastopaš barve ekipe, ki igra v konferenčni ligi, po drugi strani pa si želiš igrati vse tekme. Dejstvo je, da so razlike med igralci očitne. A ne toliko v kakovosti kot v razmišljanju, pristopu, zmagovalni miselnosti.” Je bil vidno razočaran prvi mož črno belih.

V taboru Mure so vseeno lahko še kako zadovoljni s točko, saj bi se kar kmalu naredilo, da bi domov odšli praznih rok. Vsekakor pa bo v naslednjih dneh ključno vlogo odigral trener, saj mora svoje varovance pripraviti za novo gostovanje v Celju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Karničnik: Mura zame ni pokazala zanimanja

Bliža se začetek spomladanskega dela prvenstva, že v prvem krogu pa bomo v Celju spremljal…