Včeraj sta se na nogometnem stadionu v Krškem udarili ekipi Krškega in Celja. Boljši so bili gostje, ki so z zadetkoma Žureja in Verbiča slavili drugo zmago na peti pripravljalni tekmi pred sezono 2014/15.


V prvem delu so prevladovali gostje, ki so zadetek dosegli v 38. minuti. Takrat so domači branilci v svojem kazenskem prostoru storili prekršek nad Ahmedijem, najstrožjo kazen pa je uspešno izvedel Verbič. Drugi zadetek je bil dosežen v drugem polčasu, ko je Žurej v 81. minuti s strelom v spodnji levi premagal vratarja Krčanov. Z izidom je bil zadovoljen tudi strateg Celja Simon Rožman: “Danes smo prikazali dobro predstavo, v kateri smo si priigrali obilo priložnosti. V tej fazi pripravljalnega obdobja skušamo slediti našim taktičnim zamislim, veseli pa predvsem dejstvo, da iz tekme v tekmo napredujemo.

KRŠKO 0:2 CELJE
Žurej (38′), Žurej (81′)
Celje: 
Mujčinović, Jakolič, Žitko, Gobec, Vidmajer, Vrhovec, Miškić, Zajc, Verbič, Ahmedi in Bajde. Igrali so še: Barukčič, Klemenčič, Borenovič, Krajcer, Pungaršek, Babichev, Šporn, Bašić, Fasvald, Zbičajnik, Kidrič, Žurej. Trener: Simon Rožman.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravil…