Krčani so se po dveh porazih proti Celju in Zavrču, ki jima niso uspeli zabiti zadetka, v tretjem pripravljalnem srečanju znesli nad Ivančno Gorico, vodilnim moštvom 3. SNL center, ki je v prvi polovici letošnje sezone v trinajstih tekmah vknjižila deset zmag ter prejela vsega zadetek.


Varovanci trenerja Tomaža Petroviča, ki je znova pogrešal nekaj adutov, so na domačem igrišču z umetno travnato površino v mrežo Ivančne Gorice pospravili pet zadetkov. Posavci so prvi polčas dobili z avtogolom vodilnega tretjeligaša, v nadaljevanju, ko je Petrovič priložnost ponudil novi enajsterici, pa so Krčani v polno zadeli še štirikrat. Dveh zadetkov se je razveselil Klemen Slivšek, zadetka se je razveselil tudi Damjan Vuklišević, eden od četverice posojenih nogometašev Maribora, končni izid pa je postavil Žiga Jurečič.

Krško bo naslednjo pripravljalno preizkušnjo odigralo v soboto, ko bo nasproti stal Zagreb.

KRŠKO 5:0 (1:0) IVANČNA GORICA
avtogol, Slivšek (2x), Vuklišević, Jurečič
Krško – prvi polčas: Zalokar, Sikošek, Petric, Gregov, Pušaver, Urbanč, Žinko, Poljanec, Hotić, Jurečič, Štefanac. Drugi polčas: Račič, Kožar, Pavić, Slivšek, Perković. Petranić, Blažinčič, Špiler, Drnovšek, Čeh, Vuklišević, Volarič. Trener: Tomaž Petrovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…