Nogometaši Krškega so v skorajda zaključenem tednu odigrali dve pripravljalni tekmi. Premešana zasedba trenerja Tomaža Petroviča je v torek, kot smo že poročali, z 2:1 ugnala tretjeligaške Brežice, v petek pa so Posavci gostovali še na Reki, kjer so se pomerili s prvim moštvom Matjaža Keka in ga pošteno namučili.


Rečani, ki zaradi reprezentančnih obveznosti niso zaigrali v popolni postavi, so bili ob polčasu v precejšnjih težavah, saj so Krčani na odmor odšli z dvema zadetkoma prednosti, domačo mrežo sta zatresla Enis Đurković in Luka Pavić. Prednost ob polčasu bi lahko bila še izdatnejša, saj je strel Marka Jakolića zaustavil prečnik, vratnica je preprečila veselje Davidu Poljancu, po še enem poskusu Đurkovića pa so se Rečani reševali z izbijanjem na gol črti. Gostitelji so v nadaljevanju pritisnili na polovico Krškega, Tomaž Petrovič je priložnost namenil še nekaj rezervistom, moštvo s Kvarnerja pa je s tremi zadetki v drugi polovici drugega polčasa tehtnico obrnilo v svojo korist in vknjižilo zmago s 4:2.

RIJEKA 4:2 (0:2) KRŠKO
Đurković, Pavić
Krško: Zalokar, Jakolić, Vuklišević, Gregov, Pušaver, Špiler, Žinko, Đurković, Volarič, Poljanec, Pavić. Igrali so še: Sikošek, Petric, Štefanac, Jurečič, Čeh. Trener: Tomaž Petrovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…