V drugi sobotni tekmi se bosta v ponovitvi sredinega srečanja ponovno srečali ekipi Krškega in Gorice, le da bodo tokrat v vlogi gostitelja Goričani. Prvo srečanje se je končalo z zmago Posavcev, ki so srečanje dobili z 1:0, po tem ko je edini zadetek v 82. minuti dosegel Balić.


Goričani so v sredo v Krškem doživeli še drugi zaporedni prvoligaški poraz in so tako ekipi Alena Šćulca dovolili, da se jim je na šestem mestu približala na vsega dve točki zaostanka. Tokrat bodo v domačem športnem parku imeli popravni izpit, s katerim bi Posavcem, ki imajo za odigrati še eno zaostalo srečanje, ponovno lahko ušli na pet točk prednosti. Dober znak je, da v domačem športnem parku na petih srečanjih, koliko so jih odigrali proti Krčanom, še nobene niso izgubili, tri srečanja so se končala v korist vrtnic, dve pa z remijem. Domači strateg Srebrnič, tudi tokrat ne bo mogel računati na vse nogometaše. Po odsluženi kazni se v moštvo ponovno vrača Uroš Celcer, je pa rdeči karton v sredo prejel Matija Škarabot, ki ga zato tokrat ne bo v kadru.

Tudi Alen Šćulac, strateg Krčanov, pred srečanjem v Novi Gorici ne more računati na popolno zasedbo. Na že omenjenem sredinem srečanju sta rumena kartona prejela pomembna domača igralca, Klemen Šturm in Luka Volarič, ki ju tako ne bo v kadru. Po pomembni domači zmagi odhaja ekipa Krškega na gostovanje v Novo Gorico dosti bolj sproščeno, kot bi sicer. Pred zadnjim oziroma predzadnjim mestom, imajo že velikih 14 oz . 12 točk prednosti, tako da bojazni pred izpadom praktično ni nobene.

Naš tip: 1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Brava pred velikanskim prestopom v Rusijo

Nogometaši Brava bodo v nadaljevanje sezone krenili brez svojega kapetana Vanje Drkušića, …