DPo dveh zmagah nad Koprčani, so se Radomljani včeraj veselili še tretje v letošnji sezoni. V domžalskem Športnem parku so mlinarji presenetili knape, ki so v svojih vrstah pogrešali kaznovana Ivana Knezovića in Nemanjo Stjepanovića. V tekmi, ki sicer ni bila nogometna poslastica, je zmagovalca odločil kazenski udarec, ki ga je priboril Enis Đurković in ga kasneje tudi uspešno izvedel.


“Tekma se ni izšla po naših načrtih, saj smo sem prišli po tri točke. Imeli smo kontrolo nad igro in dominirali na igrišču, kar smo stopnjevali iz minute v minuto. Imeli smo svoje priložnosti, a jih nismo izkoristili, Radomlje pa so jih,” je po tekmi pred kamero Prve lige Telekom Slovenije dejal gostujoči strateg Jernej Javornik, ki v spomladanskem delu sezone moštva še ni uspel popeljati do zmage. Precej boljše volje so bili po tekmi v domačem taboru, v katerem so se razveselili druge zmage na domačih tleh. Izkušeni Dalibor Teinović, ki se je četi trenerja Dejana Djuranovića pridružil pozimi in tokrat ob odsotnosti Janeza Zavrla nosil tudi kapetanski trak, je za klubsko spletno stran dejal, da je bila zmaga zaslužena: “Na terenu smo dobro stali, trudili smo se, da popravimo napake, ki smo jih delali proti Olimpiji. Vso tekmo smo bili borbeni, sicer bi lahko tudi prejeli kak zadetek, a bi po drugi strani lahko tudi zabili še dva ali tri. Zmago smo si zaslužili, borili smo se, na koncu pa nas je nagradila tudi sreča.”

Osrednji junak zmage je bil Enis Đurković, ki je debi v rumenem dresu kronal z dvema zadetkoma. Prvega so sodniki zaradi prepovedanega položaja upravičeno razveljavili, v drugo je bil nekdanji član Triglava, ki ga je Radomljanom posodila Olimpija, natančen z bele točke: “Že na samem začetku smo se zavedali, da nas čaka trd boj. Zmaga je trdo prigarana, a mislim, da tudi zaslužena. V tekmo smo šli z veliko željo po zmagi, na koncu pa nam je tudi uspelo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…